На Сумщині затримали дванадцять незаконних мігрантів азійської зовнішності, які прямували з РФ (відео)

Дедалі частіше українські прикордонники затримують нелегальних мігрантів при спробі порушити український кордон з боку Росії.

Про це передають Патріоти України згідно інформації ДПСУ.

Останній випадок успішного виявлення групи незаконних мігрантів, які потрапили на територію України з РФ відбувся вчора на ділянці відділу «Юнаківка» Сумського загону. Цього разу, у ході реалізації інформації офіцерів внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, прикордонники затримали 12 осіб азійської зовнішності без документів – 9 чоловіків та 3 жінки. На даний момент тривають фільтраційні заходи, проінформовано представників СБУ та Національної Поліції.

РФ протягом багатьох років використовується як відправний пункт нелегальної міграції до країн ЄС. Через нескладну процедуру отримання російської візи, громадяни країн постачальників нелегальних мігрантів законним шляхом прибувають на територію РФ. Потім, в обхід пунктів пропуску, намагаються потрапити в Україну. Далі – за допомогою національної діаспори нелегали прагнуть закріпитися в Україні, або ж прямують транзитом до Євросоюзу.

На ділянці відповідальності Східного регіонального управління за останні два місяці це вже 6 випадок затримання нелегальних мандрівників, які прямували до України з території східного сусіда, що свідчить про наявність організованого каналу переправлення нелегалів, який функціонує не без відома ПС ФСБ РФ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...