На Україну насувається дуже поганий і болючий сценарій - політичний експерт

Україні дуже невигідно виконання мінських угод в повній мірі, адже їй доведеться вносити зміни до Конституції, а ВР не погодиться це робити.

На Україну наближаєтьсядуже поганий і болючий сценарій. Фото replyua.netВідомий в Україні ізраїльський політичний експерт Соломон Манн на своїй сторінці в Facebook написав про те, що, як вийшло так, що незапланована зустріч глави МЗС України Павла Клімкіна та голови Держдепартаменту США Рекса Тіллерсона все ж відбулася, інформують Патріоти України.

За словами Манна, перш за все Україна все-таки досить важлива держава і в силу свого геополітичного становища і в силу свого потенціалу і в силу того, що в 2014 році була виведена зі сфери впливу Росії.

Експерт відзначає, що крім того, Україна платить близько 2 млн. доларів на рік двом лобістським фірмам, які через свої канали влаштовують зустрічі і зв'язки на вищому рівні. Климкіну пощастило і для нього на 20 хвилин знайшов час сама зайнята людина у Вашингтонській адміністрації. Можна привітати Україну: чи не кожного стануть приймати в такому терміновому візиті, вважає Манн.

За його словами, з'явився офіційний звіт - про брифінг висловився прес-секретар Марк Тоннер. Він зазначив, що у центрі уваги співрозмовників були внутрішні проблеми України, а також зберігається занепокоєння щодо дотримання Мінських угод. Зараз саме виконання Мінських угод будуть присвячені всі зусилля адміністрації США. «Зі сказаного виходить, що виконання мінських угод в повній мірі - дуже невигідно Україні: їй доведеться вносити зміни до Конституції, а Рада не погодиться це робити і тоді США в повний голос назвуть Україну перешкодою світу, а не Росію. Це дуже поганий і дуже болючий сценарій, від якого треба втекти. Моя порада, звичайно стосується того, щоб винести контрпропозицію для відстрочки виконання Мінських домовленостей і встановлення миру іншим шляхом, але Клімкін здається цієї пропозиції не надав », - підсумував Соломон Манн.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...