На улицах танки и мешки с песком, противотанковые ежи. Кремль напуган до икоты, до судорог - Боровой

Незалежно від того, що стало причиною протестів у Росії, їх треба підтримувати, вважає російський опозиціонер.

ОМОН затримував протестувальників у Москві. Ілюстрація:http://ua.racurs.ua

У Росії поки що не стоїть питання про те, чи потрібно підтримувати опозиційного політика Олексія Навального на виборах як альтернативу президентові Володимиру Путіну. Про це написав у Facebook російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Каспаров, Пионтковский и Илларионов путают причину и следствие. Нет такой проблемы поддерживать ли Навального на выборах. Пока нет. Возможно и не будет никогда.

Есть событие начавшихся протестов. Вне зависимости от того, что стало их причиной, эту активность надо поддержать.

Кремль напуган до икоты, до судорог. На улицах танки и мешки с песком, противотанковые ежи.

Путин уже видит себя Каддафи, которого тащат убивать, и он наконец-то соглашается на переговоры с оппозицией. Ребята, протрите линзы бинокля." - написав Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спочатку виманив із грошима з дому: У РФ помилуваний Путіним "вагнерівець" жорстоко вбив і пограбував служителя мечеті

середа, 1 травень 2024, 20:44

У Російській Федерації "вагнерівець", який за попередні злочини був помилуваний Володимиром Путіним, убив і пограбував муедзина - служителя мечеті, інформують Патріоти України. Як повідомляє ASTRA, злочин у Саратовській області скоїв 36-річний Раїль Ха...

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...