На в'їздах до Києва будуть встановлювати нові архітектурно-дорожні знаки

Розпорядженням КМДА затвердили встановлення нових знаків на шести в'їздах до столиці.

В Києві встановлять нові дорожні знаки. Фото www.pravda.com.uaНові архітектурно-дорожні з’являться у Голосіївському районі – на 14-му кілометрі автодороги Київ-Одеса, у Дарницькому – на 23-му кілометрі автодороги Київ-Харків, у Деснянському – біля посту дорожньо-патрульної служби "Биківня" на Броварському проспекті. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, інформують Патріоти України з посиланням на Українську правду.

У Святошинському – на 16-му кілометрі автодороги Київ-Житомир, в Оболонському – біля посту ДПС "Гостомель" на Гостомельському шосе та в Солом’янському районі міста – на виїзді з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Замовником робіт визначене КП "Інженерний центр".

Це підприємство має одержати вихідні дані на проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для проектування й виконання робіт, забезпечити розробку та затвердження проектної документації і погодити з Головним управлінням Нацполіції Києва конкретні місця встановлення в’їзних знаків.

Виконання робіт здійснюватиметься за рахунок бюджету.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело