НАБУ звинуватило нардепів, які перешкоджали транспортуванню Насірова до медустанови (відео)

Факти перешкоджання діям співробітників Бюро зафіксовані на відео і будуть передані в компетентні органи

Народні депутати, які перешкоджали транспортуванні Насірова в іншу медустанову порушили закон - перевезення відбувалося в рамках розслідування у перебігу 72 годин після пред'явлення підозри.

Народні депутати України, які перешкоджали співробітникам Національного антикорупційного бюро України 4 березня доставити голову ДФС на обстеження в спеціалізований медичний заклад, порушили закон. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, інформують Патріоти України.

"З моменту затримання протягом 72 годин підозрюваний знаходиться під вартою і будь-яке перешкоджання діям детективів є кримінально караним діянням (ст. 343 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Національне антикорупційне бюро України закликає народних обранців в подальшому не перешкоджати законній діяльності правоохоронців.

"Факти перешкоджання діям співробітників Бюро зафіксовані на відео. Дані матеріали будуть в подальшому передані в компетентні органи з метою надання правової оцінки незаконним діям народних депутатів", -додали в НАБУ.

Сьогодні Насіров вперше зробив Заяви про розслідування НАБУ.

Раніше повідомлялося, що НАБУ перевезли Насірова в іншу медустанову.

Перед цим повідомлялося, що депутатам фракції Порошенка пропонують підтримати Насірова.

А ось і перші кадри з'явилися


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...