"Нафта дешевша за горілку, санкції стають сильнішими, ще й французького вина та сирів немає", - Дід Панас про "котячі сльози" росіян

Котиків може стати дуже шкода, а отих пацюків, які вважали себе надлюдьми через дорожнечу смердючої масної рідини з решток доісторичних тварюк – не шкода взагалі. Двері зачинилися.

Більше людей люблять котів, а не росіян? Фото: ЖЖ.

"Вчора до мене приходили техніки, встановлювати телефонію-інтернет та всяке інше причиндалля – я змінив собі пакет. Поки вони вовтузились, мій кіт вистрибнув за двері, а я того не помітив та зачинив їх (тут слід пояснити, що кіт у мене – виключно домашня тваринка, яка звикла до тепла, постійно повного мисничка та загального поклоніння)", - пише блогер Дід Панас на сайті 24tv.ua, передають Патріоти України.

Коли я схаменувся, що кота ж нема вдома, тай визирнув за двері – побачив достойне всілякого жалю видовище: сидить мій бідолашний Дживс на холодній підлозі, в повній прострації, з притуленими вушками та німим питанням ув оченятах: ззззаааа щщщооооо?!!

Він же ж, дурник вухатий, гадав – за ним вискочать, на руці візьмуть, попестять тай понесуть додому, в тепло... а за ним двері зачинили тай забули аж на дві годити. Велика Бастет, за що караєш?

Це була преамбула. А тепер, як писали брати Стругацькі, буде амбула. Читаю я деякі не вельми політизовані роїські форуми – такі, де зазвичай, до війни, збирались всілякі пікапери, любителі крутих автівок та знавці швейцарських сирів з французькими винами.

Так ото ж: майже всі вони нині позакривалися, а ті, які залишилися, розмаять повідомленнями про дешевий розпродаж останніх шин від "Інфініті" та останніх костюмів від Бріоні. А в інших дописах переважає та сама паніка, яка охопила мого кота: за що?! Вони ж бо думали – ну, криза, ну то й що, це ж, як в 1998-му: трошечки погано, а потім – назад, до тепла та повного мисничка, до загальної пошани, бо ж "в Россіє єсть нєфть – в Міланє єсть я!".

І от, сидять вони на холоднючих сходах, а двері за ними зачинили й, на відміну від мене, ніхто відчиняти та пускати назад не збирається. Ні швейцарських сирів, а ні французького вина в мисничку.

І нафта дешевша за горілку, і санкції стають лише щільнішими, і виявляється, що роки минулі були золотими, а нині їх нема і більш, здається, вони вже не повернуться. А за що? Че ми такова сдєлалі? Ми ж взагалі політикою не цікавимося, хоча, звісно, Кримнаш, а Путін – нашефсьо, але ж це є аксіоми, як для мого кота – тепла домівка та смачнюща соєва паличка від "Віскас", що тхне якимось лайном, прости Господи... Пустіть погрітися, фашисти ви, капіталісти кляті...

Так ото ж: кота я з радістю повернув до рідної хатини. Бо маленький, беззахисний та вкрай зворушливий пухнастик, якого я несамовито люблю. І всієї його шкоди – насцяти на ганчірку, а на те муркотіння та домашнього затишку від нього – просто нескінченна кількість.

А отих пацюків, які вважали себе надлюдьми через дорожнечу смердючої масної рідини з решток доісторичних тварюк – не жаль взагалі. Двері зачинилися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...