Наглая агрессивность, отторжение чужих территорий, мракобесие - это советский букет на трибуне, с которой Путин говорит о политическом дне​, - Ганапольський

На думку журналіста, уроки холодної війни "нинішня путінська Росія" вважає своєю гордістю і "зразком поведінки сьогодення".

Матвій Ганапольський. Фото:https://ukr.lb.ua

Холодна війна не сприймається президентом РФ Володимиром Путіним в якості повчального уроку для країни. Про це журналіст Матвій Ганапольський сказав в ефірі радіостанції Эхо Москвы, коментуючи заяву Путіна, що відносини Росії і США знаходяться на "нижчій з часів холодної війни точці", передають Патріоти України.

"Как может наш Трампушка, наш, плоть от плоти, быть автором "дна", вызывать у Путина такие эмоции. Ответ найдем в реплике Путина, сказанной чуть ранее: "Уроки холодной войны пропали даром для международного сообщества", - говорить Ганапольський.

На його думку, уроки холодної війни "нинішня путінська Росія" вважає своєю гордістю і "зразком поведінки сьогодення".

"Наглая агрессивность, отторжение чужих территорий, мракобесие, неприятие чужого мнения, борьба со СМИ, удушение, вплоть до убийств оппозиции – весь этот советский букет как будто стоит на трибуне, с которой Путин говорит о политическом дне", - вважає журналіст.

Він зазначив, що фраза Путіна, що "Росія не шукає ворогів, але буде протистояти тиску зарубіжних держав", справедлива лише частково.

"Врагов не ищет никто, врагов лепят наплевательским отношением к международным законам. Врагов находят барабанной пропагандой, вмешательством в выборы в других странах, аплодисментами и шампанским в собственном парламенте с выкриками: "Ну, наконец-то "наш" к власти пришел!" - сказав Ганапольський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...