"Нагло брешуть, не моргаючи": Журналіст розповів про новий кремлівський фейк щодо катастрофи МН-17 на Донбасі

Роман Цимбалюк повідомив результати брифінгу в російському МЗС, на якому один з російських дипломатів розповсюджував чергову маячню.

Роман Цимбалюк. Фото:Гордон

Відомий український журналіст, який працює в Росії, Роман Цимбалюк вказав на чергову брехню російського уряду про катастрофу лайнера рейсу МН17 на Донбасі. Про це Цимбалюк написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Виявляється, США звинуватили Росію в атаці на МН17 ще коли літак не впав, і з цього приводу росіяни обурені, чому їх не включили до складу комісії з розслідування. Прикольно, коли Росія САМА ставить знак рівності між МН17 і отруєнням Скрипалів.

У першому випадку, зібрані докази, що ЗРК "Бук" потрапив з території РФ, тим самим ставши одним з епізодів доказів російського вторгнення в Україну. Якщо в першому випадку нахабно брешуть не кліпаючи, то чому б їм не робити це знову", - зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...