Найбільше вразили вуса: З'явилися подробиці ексгумації тіла Сальвадора Далі

​Знамениті вуса художника зберегли свою прославлену форму навіть після 28 років поховання.

Сальвадор Далі з дружино Галою. Фото: AP Photo/JHПро це розповів медик Нарцис Бардалет, який очолював операцію з бальзамування тіла Дали 28 років тому, а зараз проводив ексгумацію тіла художника, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, навіть волосся Далі залишилося неушкодженим. Нагадаємо, що суд наказав провести ексгумацію всесвітньо відомого сюрреаліста у рамках позову жінки, яка стверджує, що Далі був її батьком.

61-річна Пілар Абель з Каталонії розповіла, що у художника стався роман з її матір'ю в 1955 році. На той момент Далі був одружений з Оленою Дьяконовою, більш відомою як Гала. Дітей у подружжя не було. Художник помер в 1989 році у віці 85 років.

Суддя, який прийняв рішення про ексгумацію, зазначив, що не збереглося жодних особистих речей Далі, за якими можна було б провести експертизу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...