Найєм розповів подробиці скандалу в БПП через Абромавічуса

Нардеп вважає, що тактика замовчування згубна для всіх членів фракції і нічим не відрізняється від того, як в подібних ситуаціях поводилися всі пропрезидентські фракції в Україні - починаючи від "Нашої України" і закінчуючи Партією регіонів".

Мустафа Найєм. Фото:www.telekritika.ua

Народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм розкрив подробиці гучного скандалу на засіданні фракції БПП, де обговорювалася відставка міністра економіки Айварас Абромавичус. Про це він написав у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

".. Ми знову голосно сперечалися на засіданні БПП. Керівництву фракції чомусь весь час хочеться провести водорозділ між тими, хто відкрито говорить про помилки і іншою частиною фракції. Це відбувається кожного разу, коли немає контраргументів і доводиться апелювати до емоцій" - пише Найєм.

За словами нардепа, сварка трапилася після того, як він висловив свою думку про мовчання фракції у відповідь на вчорашні заяви міністра економіки Айвараса Абромавичуса. "Я переконаний, що така тактика замовчування згубна для всіх членів фракції і нічим не відрізняється від того, як в подібних ситуаціях поводилися всі пропрезидентські фракції в Україні - починаючи від "Нашої України" і закінчуючи Партією регіонів", - зазначив він.

"Нашим виборцям важлива наша чітка, артикульована позиція і - найголовніше - .. Що ми в зв'язку з цим робимо. Інакше, люди мають право судити так, як їм заманеться. Наприклад, звинувачення на адресу Ігоря Кононенка в корупції, очевидно, б'ють по репутації всієї фракції. І хочемо ми цього чи ні, ховаючи голову в пісок, ми в кращому випадку стаємо клоунами цього цирку, а в гіршому - співучасниками якихось схем"- пояснив нардеп свою позицію.

"Не знайшовши кращої відповіді, шанований мною Юрій Віталійович Луценко почав доводити, що я назвав корупціонерами всю фракцію. Очевидно, це маніпуляція. У фракції велика кількість нормальних порядних людей, які чесно прожили своє життя і не мають ніякого відношення ні до міністерства, ні до економіки, ні корупції.

Чому вони повинні нести відповідальність за чужі розборки? і найголовніше - хто і за яким правом змушує їх бути частиною цього скандалу і виправдовуватися за чужі помилки?" - обурений Найєм.

Нардеп також повідомив, що на засіданні звучали два формулювання рекомендацій заступнику голови фракції БПП Ігорю Кононенку скласти мандат.

"Одна редакція дійсно набрала один голос, а от друга - дев'ять. Різниця невелика, але все ж є", - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...