Найкрасивіші мости в світі (фото)

​Мости - це не тільки функціональна конструкція для перетину відстані з пункту А в пункт Б, а й оригінальна за своїм дизайном споруда, яка може стати візитною карткою міста.

Високий міст в АмстердаміГрамотні й талановиті світові архітектори довели, що до проектування мостів можна і потрібно підходити креативно. Експерти порталу Architectural Digest склали добірку з 17 найбільш вражаючих мостів нашої планети. Патріоти України пропонують переконатись у цій красі на власні очі.

Міст Сері Вавасан, Путраджайя, Малайзія

Міст Пуенте-де-ла-Мухер, або Міст жінки, Буенос-Айрес, Аргентина

Високий міст, або міст Пітон, Амстердам, Нідерланди

Nescio Bridge, Амстердам, Нідерланди

Міст Ріальто, Венеція, Італія

Міст Субізурі, Більбао, Іспанія

Манхеттенський міст, Нью-Йорк, США

Міст Шейха Зайда, Абу-Дабі, ОАЕ

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...