Найпершими виокремились бушмени: Вчені виявили, коли людство розділилося на раси

​Перші раси виникли на Землі 260 тис. років тому.

Фото: gazeta.ua

Найдавніші людські останки американські науковці виявили на території Марокко, а найдавніші ДНК серед сучасних людей мають бушмени. Цей народ жив на африканському континенті, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На місцях їхньої стоянки науковці знайшли рештки семи осіб. Вченим вдалося виділити їхні ДНК та порівняти їх з ДНК інших народів. Генетики виявили розбіжності між генотипами.

Народність бушмени вони виділили в окрему групу - койсанську. Вона відокремилась від інших Homo sapiens 285-365 тис. років тому.

Отримані вченими результати відсувають початок процесу поділу людства на раси майже на 100-200 тисяч років. Це відбувалося до того, як Homo sapiens покинули Африку і переселилися на Близький Схід і в Європу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...