Найшвидший автомобіль у світі: Америка встановлює рекорди (відео)

Презентовано найшвидший серійний автомобіль у світі.

"Демон". Фото: online.ua

У США представили автомобіль Dodge Challenger SRT Demon, який став найшвидшим у світі серійним авто з розгону – швидкість в 97 км/год машина набирає за рекордні 2,3 секунди, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Challenger SRT Demon долає значущу для американців відстань у чверть милі (402 метри) всього за 9,65 секунди, розвиваючи швидкість 225 км/год, а це ще один рекорд для серійних автомобілів", — йдеться в повідомленні. При цьому під час розгону авто набуває рекордного прискорення в 1,8 g. До того ж, "Демон" став першим у світі серійним автомобілем, який при старті з місця відриває передні колеса від землі і на двох колесах проїжджає 89 сантиметрів — це досягнення потрапило до Книги рекордів Гіннесса.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...