Накрився бізнес - брати на Заході під 2%, позичати під 20%: У Росії банкрутують низка банків

У результаті впливу міжнародних санкцій російська банківська система посипалася, як доміно.

Ілюстрація:Forbes.ua

"В России банкротятся банки: Югра, Бин, Открытие, Траст, Мастер, Номос - список можно продолжить." Про це пише Сергій Талк у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

А всё дело в том, что введённые два года назад международные санкции запретили российским банкам брать деньги за рубежом. Ведь раньше они брали кредиты на Западе по 2% годовых, а раздавали населению по 20% и прекрасно жили - такая вот африканская модель.

А теперь наступили санкции и банковская система России посыпалась как домино. Что-то не смеются больше искандеры и вообще никто не смеётся, и уже никто больше не говорит, что финансовые санкции бесполезны. Они просто убийственны.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...