"Нам приказали": лідер гурту "Машина времени" розповів, як у Москві готуються до святкування Дня перемоги

Андрій Макаревич розповів про те, як в Москві готуються до Дня Перемоги.

Андрій Макаревич. Фото:os.colta.ru

Російський музикант, фронтмен культової групи "Машина времени" Андрій Макаревич зазначив, що в Москві надзвичайно готуються до святкування Дня Перемоги. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Еду домой вечером (я живу на Новой Риге). По дороге заезжаю в торговый комплекс... Все продавщицы – и девушки, и вполне взрослые женщины – в военных пилотках. Вид, прямо сказать, глуповатый, причем они это чувствуют.

Я, понятно, спрашиваю: а почему сразу не в касках и где, собственно, автоматы? "Нам приказали..." – виновато, пряча глаза. Кто?! Молчат. Господи, спаси нас, грешных..."- зазначив музикант.

Як відомо, 9 травня в Росії традиційно святкують День Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У більшості інших країн - учасниць військових дій, з недавніх пір і в Україні, це День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...