"Нам уже не отмыться от этого никогда и ничем. Прости меня. Это я убила твоего сына": Російська журналістка звернулася до матері загиблого бійця АТО

Росіянка відчуває себе винною за те, що не змогла зупинити війну своєї країни проти України.

Руслан Конюша загинув на Донбасі. Фото:Facebook

Відома російська журналістка, фотограф і волонтер Вікторія Івлєва написала емоційний допис в соцмережі, в якому звернулася до матері загиблого на Донбасі бійця ЗСУ зі словами співчуття і проханням про прощення. Росіянка заявила, що відчуває відповідальність за смерть хлопця, тому що не змогла зупинити війну своєї країни проти України. Відповідна інформація опублікована на сторінці Івлєвої в Facebook, передають Патріоти України.

БЛ*ДИНА-ВОЙНА

Вчера подорвался на мине и погиб украинский солдат Руслан Конюша, сын моей великой подруги Нади. Вот бл*дина-война добралась и до меня лично.

Надя не подходит к телефону, не может говорить, жить не может она больше, дышать не может. Все потеряло смысл.

Надя, дорогая, щедрая, когда-то радостная и веселая Надя, почерневшая теперь от горя, прости меня - это я, я, я убила твоего сына. Это я не остановила войну. Я не выбрала другого президента.

Я еще много чего не сделала, а то, что делала, - было мало и плохо. Это на моих руках теперь вечно будет кровь двадцатидвухлетнего Руслана.

Сообщение о гибели Надиного сына пришло, когда я заходила в метро. Ехала в поезде, размазывая слезы. Пассажиры вокруг были заняты - кто читал газету, кто разговаривал, кто дремал.

Было ли кому-то из них дело, что в соседней стране погиб из-за всех нас еще один парнишка, не знаю. Может, и было. Только все равно ведь. Нам уже не отмыться нам от этого никогда и ничем.

Руслана будут хоронить в закрытом гробу. Не увидит Надя младшего из четырех сыновей перед тем, как уйдет он в землю навсегда.

Не могу писать больше, слезы градом катятся, застилают лицо. Прости меня, Надя!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...