"Нам все одно, що у вагонах, хоч зброя для окупантів. Ми за зарплату працюємо": СБУ та "Укрзалізниця" ганебно пішли проти України та проти блокади (відео)

Ситуація з блокадою наглядно покаже, хто в Україні - людина, а хто - ганчірка, що підстелиться під "русский мир" при першій нагоді.

Дякувати патріотам блокування залізниці триває, на жаль із запізненням на два, три роки, але ж краще пізно ніж ніколи. Увесь той бруд який зараз ллють на активістів блокади зрозуміти можна лише з боку дешевого намагання добити Україну. Ніякі доводи вже не можуть діяти крім одного - НІ торгівлі з ворогом! Ті хто каже за доцільність торгових відносин, сьогодні завтра зажадає підняття триколора над верховною радою. А на питання - чи безгрішні ці активісти? - відповім - а хто без гріха? Але ж якщо не вони з нами - то хто? Від себе особисто додам - хлопці та усі хто вам допомагає - тримайтеся, ми з вами, з вами Україна, дякую вам, та моє вам благословіння.

"Нардепы сообщают новые подробности о торговле Украины с оккупантами и роли "Укрзалізниці" в этой ситуации. Красноречивое видео в своем Facebook опубликовал нардеп от "Самопомочи" Тарас Пастух.

"Сегодня на пункте блокады вблизи Бахмута выяснили детали торговли с оккупантами и роли "Укрзалізниці", которая выполняя распоряжение "сверху", обслуживает "ДНР" и "ЛНР" и обеспечивает перевозку всех грузов", – написал он.

На видео видно его разговор с заместителем начальника Донецкой железной дороги, который даже не отрицал, что в эшелонах может быть оружие и техника для российских наемников.

Користувачі пишуть богато гнівних коментів, наприклад оці -

"За таке під час війни в країні треба розстрілювати!!!!!!!, Это какое то "ПОЛЕ ЧУДЕС В СТРАНЕ ДУРАКОВ"...!!!!!!!".

"Только вдумайтесь,что этот чиновник говорит : "разговор с заместителем начальника Донецкой железной дороги, который даже не отрицал, что в эшелонах может быть оружие и техника для российских наемников...."??????!!!!!!!!!До какого маразма может дойти наша страна,если и далее "петя-рошен" со своей бандой будет "керувати"...??!!!Может быть пора их остановить...??!!!!!!".

"Просто какой-то СОН РАЗУМА! Именно поєтому нам никто не дает оружие. т.к. при таком статусе военного конфликта ,есть вероятность.что оно будет использоваться исключительно против своих граждан! Отсюда и тюрьмы для добровольцев, потому что при АТО - это внутренний наш конфликт и все вооруженные формирования,вт.ч. и партизаны обретают статус просто бандитов! Все прекрасно понимают . что агрессор Россия, но кто так настойчиво перед мировым сообществом уводит рашу из-под удара. называя войну с агрессором АТО и продолжает с ней торговлю, при этом цинично призывает весь мир сохранить против нее санкции?", - коментують у мережі.

о. Лука Радванський

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд зони бойових дій станом на 8 травня, - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 23:28

Сьогодні 8 травня триває 805 доба повномасштабного вторгнення россії в Україну. . Вашій увазі щоденний огляд зони бойових дій! . Що відбувається на Куп'янському, Краматорському та інших напрямках? Та скільки часу російські війська зможуть наступати? ...

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...