Нардеп Мураєв прирівняв патріотів України до ІДІЛ, - волонтер із Криму

Чи може громадянин, який постійно висловлює стільки ненависті до українського народу бути представником цього народу і вести законотворчу діяльність?

Євген Мураєв. Фото: Bigmir.net.

"У мене, як у громадянина України, вимушеного переселенця з Криму та засновника міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm є відкрите запитання до Верховної Ради, The Security Service of Ukraine та інших компетентних органів", - пише волонтер Роман Бурко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чи може депутат Верховної Ради VIII скликання, голова політради партії "За життя" Євгеній Мураєв (Yevgeniy Murayev), публічно висловлюватись із закликом до садизму і катувань, які можуть призвести до гибелі значної кількості українських громадян, що висловили співчуття у зв’язку із смертю Джона Маккейна.

Мені здається, що слова "…табличку с его портретом стоило бы прибить сотыми гвоздями к спине каждого патриота, скорбящего об утрате" у публічному пості політика, представника законодавчого органу державної влади України варто сприймати серйозно, як політичну програму.

Разом з цим знак рівності, який депутат публічно поставив між ІДІЛ та патріотами з західної частини України є дуже серйозною заявою, яка тягне, як мінімум, на державну зраду на користь Російської Федерації.

І це далеко не перша гучна заява цього політика. Чи може громадянин, який постійно висловлює стільки ненависті до українського народу бути представником цього народу і вести законотворчу діяльність?

Прошу серйозно дослідити ці заяви та вжити заходів для того, щоб зазначений депутат або сам прибив собі цвяхами сотками портрет Путіна до спини і в такому вигляді ходив на усі сесійні засідання Верховної Ради, або був позбавлений депутатського мандату та притягнутий до відповідальності".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....