Хіти тижня. Всіх, хто чесно вбивав бійців "Хунти": Кандидат у президенти України запропонував амністувати солдатів "ЛДНР"

Можна піти ще далі, і в знак примирення та толерантності дати пройти їм Хрещатиком, зі зброєю та портретами Захарченка, Гіві та Мотороли. Адже "гібриди" Путіна так мріяли про це довгих п'ять років.

Євген Мураєв. Фото: Антикор.

Кандидат в президенти, народний депутат (позафракційний), глава партії "НАШІ" Євген Мураєв запропонував амністувати терористів самопроголошених Луганської і Донецької "народних республік". Таку заяву він зробив на передвиборних дебатах на "Радіо НВ", посилаючись на "світовий досвід", передають Патріоти України.

"Необхідно покарати тих, хто розв'язав цей конфлікт, необхідно передати до суду тих, хто здійснював військові злочини відповідно до Женевської конвенції: мародерів, ґвалтівників, грабіжників. А всіх інших солдатів - амністувати", - сказав нардеп.
"Без цього світу не буде, і про це говорить світовий досвід", - підсумував Мураєв.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...