Наречена-втікачка: "За іронією долі, однією з перших про нові санкції заговорила міністерка закордонних справ Австрії Карін Кнайсль. Та сама, на весіллі якої танцював Путін", - Портников

Євросоюзу дуже хочеться поліпшити відносини з Росією. Але Путін своїми діями - діями, які логічно випливають з його агресії 2014 року - не дає ЄС такої можливості.

Карін Кнайсль вже "розлюбила" Путіна? Фото: Рейтерс.

"Інформаційні агенції повідомляють, що Німеччина і Франція виступають проти запровадження нових санкцій проти Росії після конфлікту у Керченській затоці. Російські - та й багато хто з українських - спостерігачів - будуть розглядати цю позицію як демонстрацію європейського небажання покарати Москву за чергову нахабну витівку. Говоритимуть про "самотність" України", - пише оглядач Віталій Портников у своїй статті, передають Патріоти України, та продовжує:

"Але ці оцінки - зі знаменитої категорії наповненості склянки. Наповнена вона до половини або є наполовину порожньою? Адже зараз мова йде про запровадження нових санкцій - запроваджувати їх або все ж таки не поспішати? А російська дипломатія з 2014 року зосереджена на скасуванні санкцій. На скасуванні санкцій, які вже існують. Заради цього робляться значні зусилля - політичні і пропагандистські, фінансуються партії, телеканали, навіть окремі держави.

І що? І нічого. Євросоюзу доводиться обговорювати, чи варто вводити нові санкції, а не скасовувати старі. За іронією долі, однією з перших про можливість запровадження нових санкцій заговорила представник країни, що зараз головує у ЄС, міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль. Та сама Карін Кнайсль, на весіллі якої танцював Путін.

Це демонструє одну закономірність. Так, Євросоюзу дуже хочеться поліпшити відносини з Росією. Але Путін своїми діями - діями, які логічно випливають з його агресії 2014 року - не дає ЄС такої можливості. Так, сьогодні ЄС зосереджений на тому, щоб хоча б зараз ці відносини не погіршити і тому намагається утриматися від нових санкцій та інших інструментів впливу на путінський режим. Але я не сумніваюся, що Путін і цієї можливості їх позбавить. Скорпіон не може не жалити - навіть якщо ти намагаєшся дружелюбно посміхатися агресивній комасі".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...