"Народец легко и просто стряхивает налет цивилизации, возвращаясь в дремучие пещеры пропагандистских мифов" - Тимчук про героїчно-патріотичну маячню в РФ

Ось в РФ до прикладу зняли "героїко-патріотичний" фільм "28 панфіловців", хоча цей міф, створений лихими журналістами-пропагандистами в 1941 році, здавалося б, ще в 1990-х був повністю розвінчаний.

Ілюстрація:Depo.ua

"Говоря о зомбированной России и россиянах, не устаешь удивляться, насколько легко и просто сей народец стряхивает налет цивилизации и радостно возвращается в дремучие пещеры пропагандистских мифов." Про це пише у своєму Fаcebook нардеп, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Вот в РФ сняли "героико-патриотический" фильм "28 панфиловцев", хотя этот миф, созданный лихими журналистами-пропагандистами в 1941 году, казалось бы, еще в 1990-х был развенчан в пух и прах. Ан нет – теперь россияне вновь его хавают и просят еще.

Не удивлюсь, если лет так через пяток жители РФ поголовно будут вновь свято уверены в том, что Земля плоская и держится на трех китах. Только у китов, надо полагать, теперь будут имена – Карл, Фридрих и Вова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.