"Нас чекає не Мінськ-3" - експерт розповів про передумови загострення конфлікту на Донбасі

На думку Анатолія Октисюка, для української влади ситуація склалася так, що зміна міжнародної ситуації, невизначеність на Донбасі, невигідність Мінського процесу сприяють сильним "яструбиним" настроям в політикумі і серед еліт.

На Донбасі нас чекає нове загострення конфлікту. Ілюстрація:ukr.media

Так званий "Мінський формат" не працює, а самі мінські угоди не будуть реалізовані найближчим часом. Таку думку висловив старший аналітик МЦПД Анатолій Октисюк в коментарі Апострофу, передають Патріоти України.

Він прокоментував ідею підписання нових мінських угод: "Зараз Порошенко не думає про нові формати, а про те, як максимально тривалий час зберегти владу".

"Для української влади ситуація складається так, що зміна міжнародної ситуації, невизначеність на Донбасі, невигідність Мінського процесу сприяють сильним "яструбиним" настроям в політикумі і серед еліт", - говорить Октисюк.

При цьому аналітик підкреслив: "Ці постійні провокації можуть підштовхнути українську сторону до активної фази війни. Тому я схиляюся до того, що нас чекає не Мінськ-3, а нове загострення конфлікту, нова війна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...