"Наша необычайно насыщенная неделя пересекла экватор": Олег Пономар про найважливіші новини дня

Робота США з ЄС по продавлюванню санкцій проти РФ продовжується і буде вестися щодня аж до Саміту ЄС 20-21 жовтня.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Наш надзвичайно насичений тиждень перетнув екватор - четвер. Що ще важливого? Свій прогноз дає політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України і цитують пост далі:

"- По вчерашней встрече G-5 в Берлине.
Уровень представительства на встрече (даже не главы МИДов стран) не позволяет делать публичных заявлений об итогах. Работа США с ЕС по продавливанию санкций против РФ будет вестись каждодневно вплоть до Саммита ЕС 20-21 октября.

- По визиту Нуланд в Москву.
Без сенсаций. Рутинная работа по согласованию дорожной карты - пока разведение войск.

- Две новости из ООН:
Гумконвой в Алеппо атаковали с воздуха - расследование ООН закончено.
Новым генеральным секретарем ООН избран бывший премьер-министр Португалии, Антониу Гутерреш. Комментировать особо нечего, учитывая очень ограниченные возможности этой организации. Нормальный выбор, хуже не будет)

- Ближе к Европе:
Украина подписала Европейское соглашение о передаче заявлений о правовой помощи.
Украина стала ассоциированным членом Европейской организации ядерных исследований (CERN), что позволит украинским ученым получить доступ к ее проектам и программам.

- Азербайджан вооружается, что есть хорошо:
Турецкая компания готова поставить ВМС Азербайджана новые корветы.

Пока так на сейчас. Помогаем Армии, держим голову холодной. Майте гарний день та смачну каву, як завжди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Слабоумні думають, що в нас лавочок раніше не було: Як пропагандисти Кремля намагаються запевнити, що українці в окупації щасливі

вівторок, 30 квітень 2024, 20:14

Російські пропагандисти розповсюджують інформацію, що українці на окупованих територіях “щасливі”. І саме через те, що росіяни встановлюють лавочки та білять дерева. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, пер...

На болотах палає: У Бурятії сталися масштабні пожежі (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:01

У Бурятії горить понад 100 гектарів лісу. Через ураганний вітер пожежа дійшла до Улан-Уде і перекинулася на споруди в передмісті. Як пишуть російські ЗМІ, околиці Улан-Уде і його передмістя охоплені вогнем, передають Патріоти України. Сильний вітер роз...