"Наші ЗМІ пишуть, що ворог тільки "готується до потужних обстрілів". Але ж звідки тоді поранені й загиблі?", - Мирослав Гай

Вчора обстріляли Станицю Луганську, йшли бої і в Старому Айдарі. Сьогодні ж обстріли фіксували під Донецьким аеропортом.

Росіяни продовжують обстрілювати Станицю Луганську. Фото: соцмережі.

"За офіційними даними, обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції не було з п'ятниці. Втім за інформацією українських бійців та волонтерів, які нині перебувають на окупованій території – обстріли не припинялися", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Так, вчора (28 листопада. – Ред.) обстріляли Станицю Луганську, йшли бої і в Старому Айдарі. Сьогодні ж обстріли фіксували під Донецьким аеропортом. Як ви вже зрозуміли: бої йдуть, а перманентні обстріли як були, так і залишились. Окрім того, у нас нещодавно були й поранені, й загиблі… Про все це з багатьох причин не повідомляється ( в першу чергу, через військову недоцільність).

Нині вітчизняні ЗМІ пишуть про те, що ворог готує широкомасштабні обстріли…але вони, в принципі, ніколи й не зупинялися. Російські найманці повсякчас "гатять" по нашим бійцям з Градів та важкої артилерії. Зокрема, зараз моя волонтерська група знаходиться у Станиці Луганській. Вони повідомляють про те, що ситуація не вщухає.

З приходом зими постає питання забезпечення наших військовослужбовців. З бронежилетами у нас все нормально – їх є достатня кількість, хоча вони й старі. Забезпечені наші захисники і амуніцією з касками. Мають українські солдати і зимову форму.

Єдине проблемне питання – кількість нашого особового складу, позаяк у разі мобілізації може виникнути нестача. Річ у тому, що у зоні АТО нині не така велика кількість людей, як здається. Все нещодавнє проведення шостої хвилі демобілізації: зараз там переважно залишилися контрактники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?, -

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...

Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 8:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа", корупція, паспорт громадянина України, ухилянти, МВС України, мобілізація. Днями український уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60...