Наскількі вони далекі від Народу: Слідом за Медведєвим ще один "банківський" політолог накинувся на Вакарчука

Для "підпанків" всі, хто критикують державних діячів, - це "чорні маніпулятори", що не розуміють "месіанства", котре ці придворні політологи малюють за бюджетні та позабюджетні кошти.

Святослав Вакарчук. Фото: hronika.info.

Виступ лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука на недавньому нагородженні та його запитання до президента Петра Порошенка - це заздалегідь замовлений інформаційний демарш проти глави держави. Таку думку висловив політичний аналітик і оглядач Павло Нусс на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

"Вакарчук. Тема настільки "обсосана", що, на перший погляд, вже не потребує актуальності. Але... Як виявилося, перед візитом в офіс Президента для отримання ордена, Святослав був в гостях у ювіляра, продюсера "1+1" Олександра Ткаченка (Многая-многая-многая літа, Вам, Саша), що вже наводить на думку про сплановану акцію. І ім'я замовника..кхм...", - пише аналітик.

При цьому, Нусс зауважує, що Вакарчука, після нагородження, біля воріт Адміністрації одразу ж чекали три телеканали для "дачі показань". "Чи Не дивно? Звичайно ж, це був спланований інформаційний демарш проти глави держави за допомогою лідера громадської думки, морального авторитету, композитора, інтелектуала, патріота Святослава Вакарчука", - стверджує він.

На думку оглядача, більше переконливої кандидатури, аніж Вакарчук, для такого роду "провокації" знайти просто неможливо. "І, здавалося б, один з олігархів, після успішної кампанії проти Президента, повинен був пити шампанське. Але знову "але". Належне треба віддати СБ АП і самому ПП, які знали про позиції Вакарчука, і знали, що його можуть мотивувати. Не побоявся критики і резонансу, витримав, вручив орден Свободи, і далі робить свою роботу, впевнено", - підкреслює Нусс.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Соборності вручив державні нагороди видатним українцям. Відзнаками були нагородженні Дмитро Павличко, Святослав Вакарчук, Володимир Філенко та Ілля Ємець. Порошенко вважає, що кожний з них зробив внесок у розбудову України. Користуючись нагодою, Вакарчук під час нагородження запитав у Петра Порошенка, чому політичні керівники вибирають особисте перед державним та де обіцяні зміни в країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...