"Наскільки потрібно себе не поважати, щоб на третьому році війни з Росією у нас в наших супермаркетах ломилися прилавки з продукцією, в назві якої ми популяризуємо Росію?", - блогер

Росія хотіла поставити на коліна наших українських виробників - не вдалося, але ми чомусь і далі прославляємо її у назвах.

Фото: uainfo

Хочу торкнутися дуже важливого питання: самоповага українців. Ми - країна, що виробляє якісні продукти харчування. Намагаємося це робити. Так пише Олександр Вовченко, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Але наскільки потрібно себе не поважати, щоб на третьому році війни з Росією у нас в наших супермаркетах та на ринках ломилися прилавки з нашою українською продукцією, в назві якої ми популяризуємо Росію?

- Російський сир

- Московська ковбаса

Ці сорти, добре всім знанні, користуються високою популярністю. Але, чи може піднятися у нас рука купувати нашу ж продукцією з такою назвою? Особисто в мене - ні. Цю продукцію виробляють всі без виключення вітчизняні сирзаводи та м'ясокомбінати. Але, мабуть, наші виробники забули, як Росія невиправданно заявляла про низьку якість їхньої продукції.

Також забули про мільйонні збитки від повної заборони експорту продукції в Росію. Раніше такий експорт сягав сотні тисяч тонн сирної та ковбасної продукції в рік.

Росія хотіла поставити на коліна наших українських виробників - не вдалося, але ми чомусь і далі прославляємо її у назвах.

Не зрозуміло, чому топ-менеджмент галузі досі не запропонував нам - споживачам нові назви для цієї продукції. Продажі від цього тільки би виграли.

Московську ковбасу можна перейменувати, наприклад, на Вашингтонську, а російський сир - на європейський. Це би "сподобалося" Путіну і Ко.

Друзі, запрошую до обговорення. Пишіть свої пропозиції щодо перейменування цієї продукції. Країна, яка вбиває українців, не має жодного права популяризувати себе на нашій продукції. А ми обов'язково зберемо виробників, щоб вони зробили ребрендинг "Російського сиру" і "Московської ковбаси". Чекаю пропозицій!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...