"Насправді хитро і мудро з нашого боку було б підтримувати опозицію до діючої в РФ влади", - блогер

Тоталітарну державу, яка володіє ядерною зброєю, можна перемогти тільки розваливши зсередини.

Росіянам варто допомагати боротися проти Путіна. Фото: соцмережі.

У зв'язку з тим, що чотири роки вже йде україно-російська війна, анексований Крим, окупована частина Донбасу і при це росіяни знову обрали президентом Путіна, все частіше серед українців існує думка, що не буває хороших російських. Насправді це не так. Про це пише український блогер Олександр Костюк, передають Патріоти України.

Він зазначає, по-перше, нормальні, адекватні росіяни є і їх досить багато. Нормальні люди, антифашисти були і в гітлерівській Німеччині. Є вони і в путінській Росії. А по-друге - тоталітарну державу, яка володіє ядерною зброєю, можна перемогти тільки розваливши зсередини. Іншого не дано. І насправді хитро і мудро з нашого боку було б підтримувати опозицію до діючої в РФ влади.
За словами Олександра Костюка, Кремль саме так і діє в Україні - підтримує і використовує будь-яку опозицію до влади, шукає лінії для розколу по будь-яким, навіть патріотичним мотивам, використовує кланові і олігархічні інтереси. В інтересах Кремля - ізолювати власну опозицію від зовнішнього світу, труїти нашими ж руками своїх дисидентів, як намагалися робити з Тверським або Бабченком, накидати нашими руками на Гребенщикова або Макаревича тощо. Звичайно ж, тут теж потрібно розрізняти опозиціонера реального від опозиціонера фейкового.
Джерело: Replyua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...