Насправді Путін у розпачі: "В этой кампании Кремль делал ставку на Клинтон, а не на Трампа", - російський політик

Прихильників Трампа вивели зі складу адміністрації Путіна, розраховуючи на перемогу Клінтон.

Ілля Пономарьов. Фото: DT.ua.

Президент Росії Володимир Путін сподівався на те, що зможе домовитися з кандидатом від демократів Хілларі Клінтон, і не розраховував на перемогу на виборах президента США республіканця Дональда Трампа. Таку думку висловив в ефірі "Шустер LIVE Будні" колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Клинтон точно бы пошла договариваться с Путиным, несмотря на все эти скандалы с хакерами и всем прочим, она просто в силу своего характера на это склонна. Более того, я считаю, что в этой кампании Кремль делал ставку на Клинтон, а не на Трампа", – підкреслив він.

На думку політика, призначення на посаду глави адміністрації Антона Вайно, який прийшов на зміну Сергію Іванову, а також вибір на посаду першого заступника голови адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка були зроблені в розрахунку на особу нового президента США. "Последние назначения в Москве – руководитель администрации президента Вайно, первый заместитель Кириенко. Это те люди, которые ориентированы на демократов. Кириенко просто был оператором российских денег, которые заводились в фонд Клинтонов, просто в прямую", – підкреслив Пономарьов.

Він додав, що прихильників Трампа, навпаки, вивели зі складу адміністрації Путіна. "Те люди, которые поддерживали, что надо с Трампом дружить, Сергей Иванов, – они покинули администрацию президента. Юрий Ушаков, помощник президента по международным делам, который тоже склонялся к правым американским, – ему пророчили, что он просто будет уволен после подведения итогов американских выборов, бывший посол РФ в США. Думаю, сейчас, скорее всего, этого не произойдет", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...