"НАТО продолжит оказывать поддержку Украине", - Олег Пономар

В Україну зайшов міжнародний газовий трейдер DufEnergy, а також прийшов перший балкер типу "Панамакс" з вантажем антрациту з ПАР.
Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Доброго ранку, друзі. П'ятниця і залишився тільки Саміт Сімки на цьому тижні. Чим завершуємо тиждень? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Саммит НАТО: НАТО продолжит оказывать поддержку Украине, настаивать на имплементации минских договоренностей.

- Сланцевики США довольны: Члены ОПЕК приняли решение о продолжении соглашения по сокращению добычи нефти на 9 месяцев, достигнутого в прошлом году совместно с 11 другими странами.

- Медленно, но уверенно: Нацбанк снизил учетную ставку до 12,5% годовых.
Также НБУ ослабил валютные ограничения для иностранных инвесторов.

- Рынок газа формируется и это очень хорошо - плюс еще один мировой трейдер:
Международный газовый трейдер DufEnergy зашел в Украину.

- Уголь не из России:
В Украину пришел первый балкер типа "Панамакс" с грузом антрацита из ЮАР.
Вот такой у нас сегодня обзор получился - с упором на экономику. Хорошего всем завершения недели".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...