"Націоналізація" дала несподівані наслідки: "В "ДНР" в панике", - блогер

З більш ніж 200 тисяч абонентів "Укртелекому" в "республіканському" тепер "Комтелі" залишилося трохи більше 30 тисяч.

"Націоналізація" не принесла працівникам підприємства нічого хорошого. Фото: Вчасно.

"После очередной волны отжатия предприятий в оккупированном Донецке пришла очередная волна разрухи и экономической нестабильности. Из более чем 200 тысяч абонентов "Укртелекома" осталось чуть больше 30 тысяч. "ДНРовцы" в панике, не знают что делать и как вернуть абонентов", - пише Євген Козаков у своєму блозі на Обозреватель, передають Патріоти України.

Как известно, в день захвата "Укртелекома" украинская сторона отключила сеть из-за чего многие пользователи долго не раздумывая перешли к другим провайдерам (донецким). Теперь пользуются услугами "Дон Апекс", "Тринити", "Матрикс" и других.

Работников "Укртелекома" перевели на ставки в "ДНР", пока не сокращали, но уже прошел слух, что если ситуация не изменится, то будут отправлять в отпуска, а затем на увольнение. Источник из "Укртелекома" (теперь "Комтел") рассказал, что на работе все как на пороховой бочке - с опаской ждут следующего месяца.

"Мы пока работаем, но уже подыскиваем новые предложения, а их же у нас практически нет. Некоторым предложили перевестись в другие города и даже поселки, но пока это все не на официальном уровне, а так, вызывают в кабинет и говорят, что есть вакансия. Короче, ждем следующего месяца, ждем зарплаты и посмотрим что будет. Вряд ли нас будут содержать при таком минусе абонентов, а вернуть мы их быстро не сможем", - рассказал источник из "Укртелекома".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...