"Наверное, нужно быть просто больным человеком", - нардеп "Народного фронта" облив Саакашвілі брудом

Євген Дейдей висунув досить серйозні звинувачення на адресу губернатора Одещини та, зокрема, натякнув на зловживання наркотиками.

Фотошоп чи знімок у невимушеній обстановці? Фото: "Фейсбук".

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі розсилає дівчатам свої відверті фотографії. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат України від фракції "Народного фронту" Євген Дейдей, передають Патріоти України.

"Іноді навіть не уявляєш, що ж насправді у людини на умі! Щоправда , коли дивишся на ці фото, дивуєшся: як Саакашвілі, займаючи таку високу посаду і маючи такий соціальний статус, може робити свої "домашні" селфі і розсилати молодим панянкам?! " - зазначив він.

"Напевно, потрібно бути просто хворою людиною, щоб влаштовувати цю фотосесію в "царських палатах" а-ля Пшонка, впиваючись своїм ясним ликом на картинах імені себе! Так, напевно кількість чогось в крові явно зашкалила", - додав Дейдей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...