Навіщо тоді на пентхауз брав гроші у жінок? Дзиндзя показав виписку з багатомільйонного вкладу Лещенка у російському банку

Відповідно до виписки, Лещенко відкрив рахунок в російському "Сбербанку" у серпні 2015 року. Через рік народний депутат зняв з нього 19 мільйонів.

Сергій Лещенко у "Сбербанку Росії". Фото:antifashist.com

У мережі показали виписку рахунків народного депутата від БПП Сергія Лещенка, яка свідчить, що на рахунку нардепа містилося понад 22 мільйони. Відповідні документи опублікував в Facebook журналіст Андрій Дзиндзя, зазначають Патріоти України.

"Світ не без добрих людей. Рахунок Лещенка в Сбербанку! Думаю, правоохоронцям не проблема перевірити його рахунки! "- пише Дзиндзя.

Відповідно до виписки, Лещенко відкрив рахунок в російському Сбербанку у серпні 2015 року. Через рік народний депутат зняв з нього 19 мільйонів.

У документі не уточнюється, в якій валюті відкривався рахунок. Однак вартість квартири Лещенка оцінили в 7,5 мільйона гривень, що за курсом НБУ еквівалентно 18,8 мільйонам рублів.

Як відомо, журналіст Дзиндзя заявив, що Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метра в новобудові у центрі Києва. Пізніше цю інформацію підтвердив і сам нардеп.

Пізніше в мережу потрапили документи на купівлю квартири Лещенка, у яких зазначено, що гроші - 7,5 млн гривень - були сплачені з рахунку в Сбербанку РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...