"Не более 15% населения Донецка готовы сдохнуть за СССР 2.0. Это те, кому нечего терять: алкашня, гопота, неудачники по жизни" - Фашик Донецький

Бойовики не отримують пожертвувань від місцевих жителів, а на мітинги на свою підтримку зганяють людей силою, наголосив блогер.

Tерористи в Донецьку. Ілюстрація:Еспресо.TV

Не більше 15% населення окупованого Донецька є переконаними прихильниками терористів "ДНР". Бойовики не отримують пожертвувань від місцевих жителів, а на мітинги на свою підтримку зганяють людей силою. Про це в інтерв'ю Обозревателю розповів блогер Фашик Донецький, який проживає в окупованому місті, передають Патріоти України.

"Как относятся к инвалидам: когда ходят по маршруткам и собирают на новые руки-ноги "оркам", то часть маршрутчиков вообще не пускает в транспорт просящих. Да, люди дают мелочь, но собрать с маршрутки 20-30 фублей - это лучший показатель как "любви", так и показатель реальной экономической ситуации в городе", - зазначив він.

"Факт остается фактом: не более 15% населения Донецка готовы сдохнуть за СССР 2.0. Это в большинстве те, кому нечего терять: алкашня, гопота, неудачники по жизни. Воевать за прошлое за 15000 фублей, за 250 баксов - это показатель того, что у человека абсолютно все плохо с головой, ведь даже в Донецке заработать 250$ возможно, не воюя. Им есть, что терять: в мирной жизни они никто и зовут их никак, заработать 400-500 долларов для них тупо нереально", - заявив блогер .

За словами Фашика, історії про те, що коли "хунта" зайде в Донецьк, людей з українським акцентом будуть різати по ночах - це "казки для лохів".

""Вата" добровольный митинг собрать не может в городе без принудиловки и угрозы увольнений бюджетникам. Вся эта шушера, орущая про американцев или ИГИЛ в Песках, при смене власти тупо заткнется и будет ждать пенсию. Удел этих людей пиз*еть, не более того", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....