Не для боягузів: Підбірка залізниць, для проїзду якими треба мати сталеві нерви

Ці дороги захоплюють дух пасажирів і додають сивини машиністам поїздів.

Фото из открытых источников

Залізниця - це один з найбезпечніших видів транспорту. Трагічні події на залізничному транспорті можна перерахувати по пальцях. Однак у світі існує кілька залізничних ділянок, проїжджаючи якими пасажири вважають за краще не виглядати у вікна, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Kuranda Scenic Railway", Австралія

Фото: Всвіті

Один з найбільш вражаючих та моторошних залізничних мостів. Шлях розташовано на величезних палях, встановлених уздовж ущелини. У вікна видно водоспад, що спадає з гір.

"Argo Gede Train Railroad", Індонезія

Ділянка залізниці проходить над мальовничими полями на величезній висоті. У 2002 році на цій ділянці шляху з рейок зійшов поїзд.

"Tren a las Nubes", Аргентина

На цьому залізничному напрямку на вас чекають віражі, спуски, підйоми та тунелі. Дорогу, заплановану на початку двадцятих років минулого століття, було відкрито лише наприкінці 1940-х.

White Pass & Yukon Route, Аляска, США

Ця залізниця є архітектурною пам'яткою, яку було побудовано ще за часів Золотої лихоманки.

"Chennai-Rameswaram Route", Індія

Це залізничне полотно проходить над Індійським океаном від материка до острова Рамесварам. Шлях над морською гладдю довжиною близько півтори кілометри. Її було зведено приблизно 100 років тому. Відтоді цей шлях майже не ремонтувався.

"Aso Minami route", Японія

Цей шлях викликає страх тим, що розташований в районі дії активних вулканів. Поїзд рухається над прірвою, а сам міст виглядає заіржавілим та зношеним. Виверження може початися у будь-який момент, і це особливо лякає пасажирів.

Джерело: Всвіті

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...