"Не для того вмирали люди на фронті, щоб олігархічні банди вбивали нас і прикривалися перевертнями в погонах", - закарпатці висунули ультиматум владі

На Закарпатті місцеві правоохоронні органи намагаються "замнути" резонансну справу про вбивство юнака.

Олексій Різак. Фото:http://svitohlyad.info/Сотні друзів і знайомих Олексія Різака, які ніколи не вірили і ніколи не повірять у самогубство Олекси, бо прекрасно знали цього хлопця, який любив і насолоджувався життям як ніхто інший, обіцяють вийти на безстрокову акцію протесту проти беззаконня і свавілля в правоохоронних органах. Про це пише сайт Світогляд, інформують Патріоти України.

Ми даємо прокуратурі і Управлінню Міністерства Внутрішніх справ рівно 14 днів для того щоб вони скоординували свої дії і негайно продовжили розслідування справи про вбивство Олексія Різака (офіційний документ про нашу вимогу буде відправлений прокуратурі і міліції в понеділок 20 березня 2016 року.

У нас є конкретні питання, на які прокуратура і міліція не хоче відповідати, бо знають хто вбив Олексія і роблять все для того, щоб замести всі сліди і поставити справу на поличку в темний куток. Ми вимагаємо від міліції і прокуратури в рамках слідства негайно дати відповіді на питання, які опубліковані на сайті Світогляд.

Також ми вимагаємо притягти поки що в якості свідків групу осіб, які за версією незалежних експертів і журналістів причетні до вбивства Олексія Різака: Шніцер, Лізанець, Ситар, Волощук, Русин, Варцаба, Вучкан, Россоха, Гебеш, Штефанюк, Черничко, Шаранич, Лазар, Князєв, Довгун, Янко, Ільчук.

Ми вважаємо, що не для того вмирали люди на фронті, не для того країна змінюється, щоб олігархічні банди вбивали нас і прикривалися перевертнями в погонах!!!

Країна для людей, а не для олігархічних банд! За вбивство Олекси перевертні повинні понести справедливе покарання! З повагою друзі і знайомі Олексія Різака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...