Не долетів до Сирії: Хто був на борту військового ТУ-154, докладно

На борту знаходився 91 чоловік, 68 з них - це музиканти ансамблю імені Александрова, дев'ять представників ЗМІ, шість супроводжуючих і вісім членів екіпажу ", - повідомили в екстрених службах регіону.

На борту знаходився 91 чоловік, 68 з них - це музиканти ансамблю імені Александрова, дев'ять представників ЗМІ, шість супроводжуючих і вісім членів екіпажу ", - повідомили в екстрених службах регіону.

З Російських ЗМІ повідомляють:

Песков: Путин ждет, когда будет полностью прояснена картина с крушением Ту-154, ожидаем дальнейших результатов работы спасателей.

***

"Лайф": в самолете находилась съемочная группа НТВ, три человека.

***

Источник "Интерфакса": "На месте обнаруживают тела, там несколько человек".

***

Кремль не располагает информацией о нахождении доктора Лизы на борту разбившегося самолета. "Пока непонятно, ждем уточненных списков пассажиров", – сообщил Песков.
***

Песков: Шойгу постоянно на связи с Путиным. Вся информация о крушении докладывается президенту по мере появления новых деталей.

Никаких заявлений по поводу трагедии Путин пока не делал. ТАСС

***
Ведущий солист ансамбля имени Александрова Вадим Ананьев "Комсомольской правде": "Туда полетел мои коллеги и друзья – хор, примерно 50 человек, группа баянистов и балалаечников. Они должны были дать один концерт и вернуться. Я пока не знаю, что сказать, надеюсь на лучшее.. А сам я не полетел по семейным обстоятельствам – совсем недавно родился мой сын, третий ребенок в семье, поэтому я остался дома, чтобы помогать жене". ТАСС

***

На месте крушения самолета Ту-154 найдены документы журналистов Первого канала и тело одного погибшего. ТАСС

***


***

Самолет Минобороны разбился, не успев набрать высоту, сигналов бедствия не подавал; в акватории Черного моря спасатели не наблюдают плотов с выжившими – источники "Интерфакса".

***

Самолет упал в Черное море, шансов выжить у пассажиров практически не было – источник "Интерфакс"


Раніше Патріоти України повідомляли, що на борту могла знаходитися доктор Ліза. Поки-що підтверджень немає.

Уламки було знайдено на побережжі Чорного моря.

На борту знаходилия знакові персони РФ

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...