Карма. На борту дуже знакові особи: З Росії повідомляють про загибель військово-транспортнго літака - ЗМІ

На борту знаходилися дуже важливі особи: військові, ансамбль ім. Александрова і журналісти На пошук півдніти всі сили Південного військового округу в Краснодарському краї і сусідніх регіонах.

Ту-154 За попередніми даними, причиною падіння Ту-154 Міноборони РФ в Сочі була технічна несправність або помилка пілотування, повідомляє ЗМІ джерело в силових структурах.

Як раніше повідомила прес-служба Міноборони Росії, при виконанні планового перельоту з аеродрому Адлера пропала відмітка з радіолокаційних радарів літака Ту-154 після зльоту.

Відзначається, що на борту були 83 пасажири і 8 членів екіпажу.

У прес-службі розповіли, що на зниклому Ту-154 перебували військовослужбовці, а також артисти ансамблю імені Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Пізніше стало відомо, що на борту Ту-154 були журналісти Першого каналу і телеканалу "Зірка".

До пошуків лайнера залучені всі пошуково-рятувальні служби авіаційних частин Південного військового округу в Краснодарському краї і сусідніх регіонах.

Уламки Ту-154 знайдено у 1,5 кілометрах від узбережжя в районі Сочі на глибині 50-70 метрів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...