З архіву ПУ. Дай Боже, не останній: Ізраїльська армія показала дівчину, яка збила російсько-сирійський СУ-22

Саме ця військовослужбовець також ліквідувала сирійський БПЛА, який близько двох тижнів тому був збитий на південь від Галілейського моря.

Ізраїльські жінки-військові. Фото: соцмережі.

Керівництвом ЦАХАЛу було прийнято рішення оприлюднити ім'я офіцера, що знищив винищувач-бомбардувальник Су-22, який зазіхнув на повітряний простір єврейської держави, передають Патріоти України.

За інформацією Jerusalem Post, це командир батареї ППО Patriot при сто тридцять восьмому батальйоні Армії оборони Ізраїлю, капітан Ор Неєман. Крім знищеного літака, саме ця військовослужбовець ліквідувала сирійський БПЛА, який близько двох тижнів тому був збитий на південь від Галілейського моря.


Ворог взяв "паузу": У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по Україні

субота, 27 квітень 2024, 8:38

Агресорка Росія може знову завдати масованих ударів по Україні після того, як прибуде озброєння з пакета нової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. передають Патріоти України. ...

"Згадаймо історію": "Для ворога настають дуже складні часи", - військовий експерт

субота, 27 квітень 2024, 8:26

Ситуація на фронті поки залишається складною, але у найближчій перспективі Сили оборони мають отримати й американську військову допомогу, і рекордний пакет від Великої Британії. Це вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніш...