З архіву ПУ. "У повара-турка был шок": Про російського туриста у кафе в Ізраїлі

Турок був надзвичайно здивований тим, що росіянин вирішив подякувати йому за смачну страву та прибрав після себе.

В кафе у Ізраїлі. Фото: соцмережі.

"Когда я был в Израиле, однажды зашел в турецкое кафе. Там была совершенно потрясающая шаурма! С нашей - ни в какое сравнение! Я в жизни не ел ничего вкуснее! И, когда поел, убрал за собой и подошел к повару, сказать ему слова восхищения его искусством", - пише російський блогер Юрій Гіммельфарб на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мужику было невыразимо приятно. Но он потом подозрительно на меня посмотрел и спросил:

- Руссо?

- Руссо, - утвердительно кивнул я.

Вот теперь был шок у повара-турка. Было видно, что он ПЕРВЫЙ РАЗ видит русского, который за собой убрал, да еще и подошел поблагодарить повара!

Мы поняли друг друга без слов.

Он был в изумлении.

А мне почему-то было стыдно...".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...