"Не думаю, що Трамп протримається довше, ніж до кінця 2018 року. Надто багато у нього труднощів" - Піонтковський (відео)

На думку політолога, найуразливіше місце Трампа – це його російський колега Володимир Путін.

Трамп і Путін. Ілюстрація:ИноСМИПрезидент США Дональд Трамп навряд чи протримається на своєму посту до кінця 2018 року. Таку думку в ефірі програми Олесі Бацман на телеканалі 112 Україна висловив російський політолог і публіцист, що мешкає у США, Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

"Сталася дивна внутрішньополітична річ. Демократи були настільки розлючені через перемогу Трампа, що раптово стали стовідсотковими затятими антипутіністами. Їхній антипутінізм досить кон'юнктурний. Це насамперед антитрампізм", — заявив Піонтковський.

Він додав, що демократам потрібно було "бити по Трампу", а найуразливіше місце американського лідера — президент Росії Володимир Путін.

"У них дуже дивні взаємини. Демократи вже так далеко зайшли у своєму антитрампізмі й антіпутінізмі, що зворотньої дороги немає. До речі, я не думаю, що Трамп протримається довше, ніж до кінця 2018 року. Надто багато у нього труднощів", — додав політолог.

За його словами, у Вашингтоні він спілкується з різними людьми.

"Такої одностайності в американському військово-політичному істеблішменті щодо Путіна і, відповідно, щодо солідарності з Україною не було. І ніколи б не сталося, якби не з'явився "Трампнаш", — додав Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...