"Не х...й шастать": СБУ оголосила персонами нон грата кількох відомих російських блогерів

Тепер вони можуть писати свої пасквилі про нашу країну виключно "з-за поребрика".
Ілля Варламов більше не гулятиме по Києву, який він критикував. Ілюстрація: Город 32.

"СБУ теперь работает на опережение и не ждет, когда разгорится скандал из-за того, что очередной россиянский му*ак сьездит в Украину и напишет про нас очередные гадости. (Да и бабла на этом заработает на не сильно щепетильных из наших граждан, что уж тут скрывать)", - пише блогер Андрій Скатерной у своєму ЖЖ, передають Патріоти України, та продовжує:

"Сегодня мне сообщили, что еще троим мерзавцам запрещен въезд в Украину - большому путинососу губами Сергею Никитскому, бездарному и унылому, скучному задроту Павлу Шипилину, который, кстати, когда-то был в оппозиции, но вовремя продал себя путину, и то верно - кто бы еще купил такую совершенную бездарность?) и – па-ба-ба-бам, Илье Варламову, известному, так же, как Одуван Зялт. Последнего его политика "всех обосрать, но некоторых - аккуратно", уже довела до того, что на россии в него льют зеленку, а к нам уже не пускают, того и гляди, в Беларусь переедет. Кстати, Зялт под запретом, вроде-как, с прошлого года, но об этом почему-то промолчали.

Ну, что-ж, неплохо, я считаю. Ждем продолжения и воплей - а не очень-то и хотелось! P.S. Кто следующий на щастя?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.