"Не хочу калічити людей і прикривати "перевертнів", - одеситка, яка звільнилася з патрульної поліції

Дівчина після служби в одеській поліції вирішила стати журналістом і активістом громадської організації.

Анастасія Кабишева подала рапорт на звільнення з поліції. Фото: Facebook

Співробітниця нової української поліції Анастасія Кабишева з Одеси подала рапорт на звільнення після того, як відмовилася бити разом з колегами водія. Відповідний запис з'явився в Facebook на сторінці дівчини, передають Патріоти України.

За її словами, в рядах поліції є багато гідних людей, які хочуть служити закону і охороняти права громадян. "Але серед гарного, на жаль, є і псевдо-поліцейські, які дозволяють собі перевищувати свої службові повноваження, переступати закон і думають, що все це буде сходити з рук, бо кожен їхній вчинок покривається керівництвом", - написала вона.

"Якийсь водій відмовився показувати документи співробітникам поліції, бо вважав що не порушив ПДР, замість того щоб скласти адмін. матеріали за ст.126 ч.1 і прийняти у людини клопотання, його витягують з машини і починають бити гумовими палицями.

Я не підтримую таких методів роботи. Ми сервісна служба, яка повинна захищати людей, а не калічити їх, тим більше це адміністративне порушення для запобігання, якого можна використовувати більш гуманні методи", - йдеться в тексті.

"Скажіть, будь ласка, це правильно? Не прикриваєш ж*пи "перевертнів"? Пиши рапорт або ми тебе звільнимо за статтею", - обурилася Анастасія.

Кабишева зазначила, що раніше ставила перед своїм начальником Белецьким Максимом питання про неприпустимість насильства з боку поліцейських по відношенню до громадян.

"Коли я спілкувалася з Белецьким М.Н. і задала питання, чому я за період 6 місяців несення служби не застосувала фізичну силу до порушників на авто, а інші так не можуть домогтися результату методом спілкування з порушником і підходу, він мені відповів - "Ну не у всіх як у тебе вистачає терпіння".

Керівник був вкрай незадоволений моїми діями, бо громадських в якийсь час заніс в список ворогів, і моє спілкування з ними і нарікання на непрофесійно працюючих співробітників порахував злочинними діями. Ось власне основні причини мого відходу зі служби", - написала Кабишева.

За словами Анастасії, вона після служби в одеській поліції вирішила стати журналістом і активістом громадської організації.

"Рапорт на звільнення, до речі, я подавала 2 рази, в першому рапорті було зазначено, що звільняюся через упереджене ставлення начальника управління, але рапорт в такому вигляді у мене не прийняли, сказавши, що рапорти пишуться тільки за шаблоном і ніяк інакше", - додала Кабишева.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...