Вчинок, вартий пошани: На Кіровоградщині рятувальник та поліцейська всиновили шістьох діточок (відео)

Рідна мама малюків занедбала, але тепер вони у хорошій родині.

Сім діточок у всьому допомагають батькам. Скріншот

Сімох дітей виховує 28-річна жінка-слідчий олександрійського міськвідділу поліції Маргарита Метельська. Після народження доньки у родині вирішили, що треба подарувати тепло й малюку-сироті, однак замість однієї всиновленої дитини в родині опинилося шестеро, йдеться в сюжеті ТСН. Про це повідомляють Патріоти України.

Родині поліцейського та рятувальника в службі у справах дітей запропонували одразу шістьох діток. "Ми якось так подумали, приїхали, подивилися на них і вирішили, що візьмемо", - каже Маргарита Метельська. Важко було тільки на початку, запевняє вона, доки не відновили стан малюків, яких занедбала їх рідна мама. Зараз вони в усьому допомагають новим батькам, ходять у школу та дитсадок, танцюють і грають у футбол.

Виховувати сиріт – традиція з татової родини. Його сім'я також всиновлювала діток, а його рідний брат взяв на виховання дев‘ятьох. Тож чоловік не бачить в цьому нічого складного, а надто героїчного. "Ну як важко? Як і завжди з дітьми. Свої є якісь гарні моменти, якісь погані. Вчимося постійно, чогось досягаємо", - каже Ян Метельський.

В міськвідділі поліції, де працює Маргарита, про те, що вона мама сімох, тривалий час навіть не знали. Особливого ставлення до себе жінка не просить. В її провадженні нині майже чотири сотні справ. Керівництво роботою слідчої не нахвалиться. "Я хотів би її охарактеризувати, як дуже працьовитого співробітника", - каже начальник відділу Сергій Котига.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...