Водія затиснуло в кабіні: Під Дніпром сталася ДТП із військовою вантажівкою (фото)

Водій був затиснутий між сидінням і панеллю приладів автомобіля. Пасажир отримав легкі травми і відразу був госпіталізований.

Рятувальникам довелося витягати водія за допомогою спецобладнання. Фото: прес-служба ДСНС.

У Кривому Розі 18 березня військовий вантажівка з'їхала в кювет. ДТП сталося на вулиці Технічній. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

«По прибуттю на місце події рятувальники виявили, що автомобіль врізався в дерево. В кабіні вантажівки знаходилося 2 людини. Водій був затиснутий між сидінням і панеллю приладів автомобіля. Пасажир отримав легкі травми і відразу був госпіталізований бригадою швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

За допомогою пневматичного спеціального обладнання Holmatro, рятувальники витягли водія транспортного засобу і передали бригаді швидкої допомоги.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...