Водія затиснуло в кабіні: Під Дніпром сталася ДТП із військовою вантажівкою (фото)

Водій був затиснутий між сидінням і панеллю приладів автомобіля. Пасажир отримав легкі травми і відразу був госпіталізований.

Рятувальникам довелося витягати водія за допомогою спецобладнання. Фото: прес-служба ДСНС.

У Кривому Розі 18 березня військовий вантажівка з'їхала в кювет. ДТП сталося на вулиці Технічній. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

«По прибуттю на місце події рятувальники виявили, що автомобіль врізався в дерево. В кабіні вантажівки знаходилося 2 людини. Водій був затиснутий між сидінням і панеллю приладів автомобіля. Пасажир отримав легкі травми і відразу був госпіталізований бригадою швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

За допомогою пневматичного спеціального обладнання Holmatro, рятувальники витягли водія транспортного засобу і передали бригаді швидкої допомоги.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...