Під Львовом нетверезий водій збив жінку з дитиною і втік з місця ДТП (фото)

Екіпаж патрульних швидко встановив власника автомобіля і поїхав до нього додому.

Нетверезий водій збив жінку із дитиною. Фото: прес-служба нацполіції.

У Львівській області автомобіль "Skoda" скоїв наїзд на 42-річну жінку та її 8-річного сина і зник з місця події. Про це повідомляє Varta1, передають Патріоти України.

Зазначається, що ДТП сталася поблизу села Малехів. Екіпаж патрульних встановив власника автомобіля і поїхав до нього додому. Оскільки в квартирі нікого не було, інспектори припаркувалися недалеко і почали чатувати, поки не прийде власник.

"Через 10 хвилин з'явилася людина, яка була схожа на винуватця ДТП. Його зупинили, представилися офіцерами поліції і після нетривалої розмови, громадянин визнав, що дійсно керував автомобілем "Skoda", - наголошується в повідомленні.

40-річний водій сам привів патрульних до транспортного засобу з пошкодженим лобовим склом, вм'ятинами і відбите бічне дзеркало. "На капоті і біля вікна були продукти і солодощі, які несли мама з хлопцем. Крім цього, інспектори відчули від водія характерний запах алкоголю. На місце викликали слідчих, встановлюватимуть всі обставини ДТП і справді людина знаходиться в стані сп'яніння. Зараз життю потерпілих нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...