З архіву ПУ. Бідно вдягнена, згорблена старенька могла стояти там годинами: У Львові водій "Шевроле" зупинився і увімкнув аварійку, не соромлячись сигналив тим, хто "дуже поспішає"

З місця пасажира вийшла жінка і перевела бабусю через дорогу.

Водій вразив мережу своєю людяністю. Фото: Фейсбук.

"Вчора у Львові стався випадок, що розчулив до сліз. Наче нічого особливого - просто людяність, але така рідкісна", - написав Святослав Роман у червні 2018 року на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Далі повідомлення було ось таким: "Їдучи вчора по Франка, я побачив попереду на рівні з машиною, що їхала переді мною, стареньку бабусю, дуже згорблену, з палицею. Виглядала вона дуже бідно. В тому місці пішохідного переходу не було і пробігла думка, що вона так може простояти дуже довго. Бабуся зробила крок вперед і стало страшно, щоб Шевроле, що їхало переді мною, її не зачепило. І тут - майже Диво..) Шевроле зупинилося, водій увімкнув аварійку, не соромлячись сигналив тим, хто "дуже поспішає" в нашому ряді за мною. З місця пасажира вийшла жінка і перевела цю бабусю через дорогу, здається, навіть, про щось ще з нею поговорила по той бік вулиці:).

Бажаю всім нам частіше опинятися "по той бік вулиці", вміти наважуватися на прості людяні вчинки...

Згадалися слова з пісні Тартака: "А насправді, так просто змінити життя...". Дякую, ВС 5533 СН".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...