БПП вже звинуватив його у брехні: Садовий розповів про умови "таємної угоди" із Порошенком (документ)

За словами політика, з метою переходу депутатів "Самопомочі" під контроль фракції БПП у Львові був організований сміттєвий колапс.

Андрій Садовий звинуватив Порошенка у "рейдерстві". Фото: Фейсбук.

Адміністрація президента України планувала здійснити рейдерське захоплення парламентської фракції партії «Самопоміч». Про це заявив на своїй сторінці в Facebook кандидат в президенти Андрій Садовий, який одночасно є мером Львова, передають Патріоти України.

За словами політика, з метою переходу депутатів під контроль фракції БПП у Львові був організований сміттєвий колапс. Градоначальник звернувся до керівництва країни за допомогою, йому було запропоновано свою фракцію зробити лояльною і підконтрольною Петру Порошенку.
Під стінами АП Садовий провів з колегами брифінг для журналістів, де надав докази своїх слів. Зокрема, він надав працівникам ЗМІ проект відповідної угоди, в якому сказано, що «Сторона 2» повинна публічно підтримати «Сторону 1» і забезпечити підтримку всіх реформ, які вона здійснює.
При цьому «Сторона 1» гарантувала вирішити проблему з утилізацією у Львові твердих побутових відходів і допомогти з облаштуванням нового полігону. Домовленості мали бути досягнуті на невизначений термін. Допускалося, що вони можуть бути розірвані в будь-який момент за згодою сторін.

Садовий зазначив, що оприлюднює ці дані зараз, оскільки представник глави держави у Львівській області оголосив, що зробить все можливе, щоб заблокувати будівництво сміттєпереробного заводу. «Сміття - не у Львові, сміття - на Банковій», - резюмував Садовий.
У прес-службі Блоку Петра Порошенка «Солідарність» прокоментували заяву мера Львова словами «президент не буде прибирати сміття за Садовим і після Садового». «Є надія, що у вільний від передвиборчої кампанії час львівський мер нарешті вирішить застарілі комунальні проблеми свого міста. Прикро що на ранок після ночі, коли пан Садовий підписав угоду про чесні вибори, він звернувся до поширення брехні», - йдеться в повідомленні БПП.
Також в прес-службі згадали кандидата в президенти Анатолія Гриценка, який раніше звинуватив Порошенка в планованому підкупі виборців. «Брехня і фейки руйнують будь-які спроби приватизувати образ особливо чесного. Виходить не щиро і не чесно», - підсумували в БПП.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...