Хіти тижня. "Погралися гарматами "пук-пук": Російська пенсіонерка жорстко розкритикувала Путіна (відео)

Смілива бабуся заявила, що російський президент ніколи не був для народу "ясним сонечком" ані раніше, ані зараз.

Пенсіонерка відверто розкритикувала Путіна. Фото: скріншот з відео.

Пенсіонерка з Іркутської області в Росії вказала Путіну на жахливий стан, до якого він довів країну. Відповідне відеозвернення з'явилося на сторінці опозиціонера Олексія Навального, передають Патріоти України.

"Та яке ж ви ясне сонечко, Володю! При такому ставленні до народу ви ним і не були ніколи, і не будете. Ви взагалі усвідомлюєте, в якому стані Росія? Володимире Володимировичу, ну добре, погралися ви своїми гарматами "пук-пук". Здійснилася дитяча мрія. Ви ж відірвалися від нашого життя! Від Росії, яка вам довірилася. Подивіться, який рейтинг у вас був", – висловилась вона.

Торкнулася пенсіонерка і теми будівництва залізниці Москва-Пекін. "Повз кого їхати будете? Повз людей у постолах? Повз жебраків і убогих? Запущених лісів, полів і сіл, де немає ні світла, ні доріг?" – сказала вона.

"Ви гігантоманією якоюсь займаєтеся. То Північний потік, то Південний. Годівницю для скількох влаштували. І гребете, і гребете з Росії. Ви що робите, Володимире Володимировичу?" – з подивом звернулася пенсіонерка.

За її словами, медицина, освіта та інші сфери в жахливому стані. "Володимире Володимировичу, зупиніться!" – закликала вона. "Дуже хочу, щоб звернення до Путіна цієї пенсіонерки з Сибіру показали по телевізору. Падіння рейтингу до 10% гарантовано", – відреагував на відео Навальний. Підтримали його думку і користувачі. "Чесна бабуся", "Молодець", "Не побоялася правду сказати", – написали в коментарях.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...