Не хотіли захистити Україну у 14-му, тепер існують як раби: Луганчанин порівняв умови праці шахтарів в "Л/ДНР" з тими, що у їхніх колег у вільній Україні

Всі переваги при порівнянні - на боці України.

Ілюстрація:News Front

У кілька разів більша зарплата, наявність соціального пакету, право на мирний протест, захист з боку профспілок, державна підтримка. Такі відмінності в умовах праці шахтарів в Україні і в "народних республіках" Донбасу. Причому, всі переваги - на боці України. Це видно з інфографіки, яку на своїй сторінці в Facebook розмістив блогер Savelyi Vasserman, передають Патріоти України.

У коментарях до цього посту користувачі вказали на неточність: в інфографіці зазначено, що зарплата шахтарів-підземників (гірники очисних вибоїв і прохідники) - від 8000 до 9000 грн. в місяць. Коментатори відзначали, що в Україні робочі цих спеціальностей зараз отримують в місяць від 13 до 20 тис.

Що стосується умов праці та виплати зарплат на території "народних республік" Донбасу, то сама ситуація - все гірша.

Зокрема, в підконтрольному "ЛНР" Антрациті шахтарі отримують зарплату в кращому випадку раз в три місяці. А будь-які спроби висловлювати невдоволення утискаются погрозами "відправити на підвал".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...