"Не мытьем, так катаньем": Американці виплатять російському боксеру рекордну компенсацію

​Штат Нью-Йорк зобов'язали виплатити 22 мільйони доларів родині російського боксера Магомеда Абдусаламова, який пережив інсульт восени 2013 року.

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на американський телеканал ESPN, влада регіону згодна з тим, що вона повинна нести відповідальність за збиток, який росіянин зазнав у бою з кубинським боксером Майком Пересом.

Спершу сім'я росіянина хотіла відсудити 100 мільйонів доларів, але в ході переговорів сторони змогли домовитися про зниження суми.

Дана виплата увійде в історію як найбільша в штаті по справі, пов'язаній з травмою.

Абдусаламов в своєму останньому бою отримав пошкодження черепа, що призвело до набряку мозку і утворення тромбу. Боксера ввели у штучну кому, після чого він переніс інсульт. У грудні росіянин вийшов з коми і зараз проходить реабілітацію. В результаті травми у спортсмена повністю паралізувало праву частину тіла, через що він ніколи не зможе нормально розмовляти.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...